И тази година ПФК Берое“, съвместно с Националния фенклуб  отново

...
И тази година ПФК Берое“, съвместно с Националния фенклуб  отново
Коментари Харесай

И тази година „На училище с „Берое“!

И тази година ПФК „ Берое “, взаимно с Националния фенклуб  още веднъж зарадва всички първокласници в Стара Загора.

За дванайсети следващ първи образователен ден клубът провежда акцията под надпис „ На учебно заведение с „ Берое “. Над 1200 първокласници от всички старозагорски учебни заведения получиха беройски тетрадки с къса история на клуба. Идеята на акцията е да се разпространява локалният тим измежду най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия образователен.

Освен това, всички първокласници ще получат и безвъзмезден билет за срещата с „ Левски “ незабавно след стартирането им в продажба. Талонът за срещата ще важи за техния компаньон, а децата ще могат да посетят дуела гратис. 

Тази година играчите от представителния отбор и треньорите от школата на клуба бяха специфични посетители в учебните заведения за откриването на образователната година! Всички футболисти на „ Берое “, треньорите и всички чиновници в клуба пожелават доста триумфи на всички първолаци в учебно заведение и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да поддържат обичания зелен отбор на стадионапод Аязмото.

Пожелаваме сполучлива образователна година на вскички! На добър час!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР